promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex mindenkit meglepett új dalával - senki nem számított erre!
Borítókép:  YouTube.com/ByeAlexittvan (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új dalát a megszokottól eltérően írta meg ByeAlex - Megmutatta, hogy erre is képes! 

Miről ismerjük ByeAlex-et? Csípős stílusáról zsűriként, egyre érzelmesebb romantikus szerelmesként, és a fiatalok által igencsak közkedvelt zenéjéről. Most azonban valami teljesen újat mutatott fel a világnak, amit kevés magyar előadóművész vállal be:

Új dalának szövegét angolul írta meg, amit a YouTube csatornáján már közzé is tett.

Trollkodások és vallomások ide vagy oda, de erre biztosan kevesen számítottak. A toplisták élén már számos dalát megtalálhatjuk - vajon ez lett következő nagy dobása? Természetesen, a magyar zene Magyarországon népszerűbb, tehát miért is lépne ki bármelyik zenész a komfortzónájából és írna a magyar dalszövegtől eltérően angolul? Talán nemzetközi sikerekre vágyik az énekes?

Bármi is legyen a motivációja, most aztán sokakat meglepett legújabb számával, amit Low címmel illetett. Alig telt el idő, hogy a szám felkerült az internetre, de máris negyven ezernél több ember hallotta a művet. 

„Tegnap este kidobtam egy zenét a youtubeomra, amit a covidos f*szság miatti karantén elején írtam és vettem fel 2020-ban angol nyelven”

- írta Instagram oldalán a zenész.

De nem csak a hallgatóság számával büszkélkedhet ByeAlex, hiszen számtalan dicséretet is kap hozzászólásokban.

„Pfhuu hol is kezdjem.....soha nem gondoltam volna hogy angol zenét fogsz kiadni, ez nagyon meglepő most tőled, de így is hozod a formád úgy hogy hatalmas grat!”

olvashatjuk az egyik kommentelőtől. 

Meglehet, most jött el az ideje, hogy ByeAlex szintet lépjen és külföldi karrierben kezdjen el gondolkozni? A rajongók kíváncsian várják a fejleményeket, de addig is itt tudod meghallgatni a számot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás