promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stephen King egy új jelenetet írt az Az 2-höz
Borítókép:  NME
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hátborzongató jelenet a regény kedvelőinek is újdonság lesz.

[[adv]]

A Stephen King klasszikusából készült Az reboot első része 2017-ben nem várt sikerrel indított a nyitóhétvégéjén, majd elnyerte a valaha volt legtöbb bevételt produkáló horrorfilm címet is. A közönség dicsérő szavai mellett a regény írója, King is elismerően nyilatkozott a látottakról. Az íróról tudni kell, hogy nem nagyon szokott beleszólni egy-egy könyvének mozis, vagy televíziós adaptálásának munkálataiba.

Az Az: Második fejezetet is rendező Andy Muschietti azonban nemrég beszélt arról, hogy mikor elküldte King-nek a folytatás forgatókönyvét, amellett, hogy elmondta, mennyire imádja, egy javaslattal állt elő. A horror mestere egy vadonatúj jelenetet írt az Az 2-höz, ami a regényben sem szerepel.

„Hatalmas jelenet!”

– fogalmazott róla a rendező.

Mivel az új jelenet részleteit hét lakat alatt őrzik, ezért semmit sem lehet tudni róla, azt sem, hogy a film cselekményén belül hol kapott helyet. De nem is kell már sokáig várnunk, hiszen szeptember 5-én érkezik az Az: Második fejezet, ami nem kevesebb, mint 165 perces lesz. Ez arról árulkodik, hogy Andy Muschietti igyekezett minél több tartalmat és elemet átemelni a regényből, mint például az alapmű legbrutálisabb részét is.

Az új jelenetről szóló hírhez érkezett egy werkvideó is, amiben kicsit bepillanthatunk a film kulisszái mögé, emellett megszólal benne Andy Muschietti, Stephen King, valamint a film főszereplői közül néhányan, Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Skarsgard és Bill Hader.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás