promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csütörtökön egy koncerttel és egy mosollyal is segíthetünk
Borítókép:  Mosoly koncert offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jótékonysági Mosoly koncertet május 9-én tartják meg az Erzsébet téren, ahol Rúzsa Magdi a 100 Tagú Cigányzenekarral hoz össze egy igazán különleges fellépést.

A budapesti Erzsébet téren tartandó koncert teljes bevételét az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozásának a megsegítésére ajánlják fel. Az alapítvány legfontosabb feladata az autizmusról szóló ismeretek terjesztése lenne.

A fellépésen a Magdaléna Rúzsa című előadás dalait veszik elő, de egy igazán különleges hangszerelésben. Az előadást Fekete-Kovács Kornél vezetésével a 100 Tagú Cigányzenekar kíséri.

A koncert felvezetéseként Gundel-Takács Gábor beszélget majd Fekete Gy. Viktor autista művésszel, az autizmus világáról.

Az adományozni természetesen a támogatói jegyek megvásárlásával, valamint a koncert ideje alatt, a téren felállított három adományponton valamelyikén tudunk.

Sajnos bele kell kalkulálni, hogy a koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre. Azonban az égbolt nagyon kisírta magát az elmúlt pár napban, elég volt belőle ennyi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás