promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kijöttek az első fotók a Bad Boys 3-ról
Borítókép:  Forrás: Billboard
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bad Boys harmadik epizódja jövő januárban érkezik a mozikba, addig meg kell elégednünk néhány fotóval, melyek a forgatásról szivárogtak ki. Will Smith és Martin Lawrence nem tűnik puhábbnak rajtuk, mint a '90-es évek közepén.

Még február közepén írtunk róla, hogy tizenhét év szünet után jön az új Bad Boys film, a harmadik a sorban. A főszerepben természetesen Will Smith-szel, és Martin Lawrence-szel. A sztori nem lesz túl bonyolult: Marcus (Lawrence) rendőrnyomozóként pörög, Mike (Smith) pedig kapuzárási pánikban szenved. Korábban összetűzésbe keveredtek egy albán bűnözőcsoporttal, akik most le akarnak számolni velük. Indulhat a tánc!

A két zsaru ugyan cseppet megráncosodott (Smith 50, Lawrence 53 éves), de ugyanolyan kemények, ha nem keményebbek, mint a '90-es évek közepén, a kezdéskor. Ezt bizonyítják a Daily Mail fotói is, melyeket Atlantában lőttek a héten. Itt forgatják épp a Bad Boys 3-at.

Az egyik képen a színészek egy oldalkocsis motorral döngetnek, melyre egy, a Terminatorból ismerős gépágyút szereltek fel. Lawrence azzal tüzel.

(Fotó: dailymail.co.uk)


A másikon épp egy szemeteszsákok között heverő hulla felett vitatkoznak.

(Fotó: dailymail.co.uk)


A filmben sokak mellett az ismert zenész, DJ Khaled is kapott szerepet. A Bad Boys for life-t jövő januártól vetítik a mozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás