promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diaz vendégeskedik a Soulwave új dalában
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csöppent sem Wellhello-s az érzés, mivel Diaz most inkább rapper szerepben mozog, akárcsak a régi szép időkben.

A zenekar frontembere, Fodor Máté közösen írta a dalt a Wellhelloból is jól ismert énekes-dalszerzővel, Diazzal. A Soulwave-et és Diazt már régi barátság köti össze, így könnyen ment a közös munka.

A szöveg olyan, amivel nem igazán lehet mellélőni, egy szakításról szól, vagyis főleg az utána jövő fájdalmakról. Sokan persze húzták a szájukat, hogy ez nem az igazi Soulwave, de ha már mások, akkor olykor ők is megengedhetik maguknak, hogy kimozduljanak a komfortzónájukból, és írjanak pár rádióbarát slágert.

Ha már rádióbarát, a dal kedd este debütált a Petőfi Rádión, amihez a zenekar összedobott egy klipet is. Szerették volna a dal hangulatát és a benne rejlő feszültséget megidézni a képi világban, és természetesen Diaz is feltűnik a zenekar oldalán a videóban, ha már valaki nagyon rá kíváncsi.

A Soulwave március 22-én Győrben kezdi országos tavaszi turnéját, mely állomásaira egy megújult hangzás- és látványvilágot ígérnek. A turné befejező állomásaként, május 3-án a budapesti Akvárium Klubban ad nagykoncertet a zenekar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás