promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiadja első szólólemezét a 19 éves magyar virtuóz
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kökény Tamás, a tizenkilenc éves nagybőgős, akit 2016-ban ismert meg Magyarország, mint a Virtuózok abszolút győztesét, hamarosan Los Angelesben és San Diegóban lép fel. Első szólólemeze májustól lesz elérhető. Többek között a Schindler listájának átdolgozása is hallható rajta. 

Kökény Tamás, Virtuózok 2016-os abszolút győztese a New York-i Carnegie Hall után visszatér a tengeren túlra: újra az Egyesült Államokból kapott koncertmeghívást – adta hírül a Fidelio. A tizenkilenc éves nagybőgős március 30-án a Los Angelesben lép fel, április 6-án pedig  San Diegóban ad önálló koncertet.

Amerikából hazatérve szólójátéka mellett egy saját kamarazenekarral, teljesen új felállással és repertoárral lepi majd meg a közönséget.

Kökény Tamás első szólólemeze májustól lesz elérhető az online zeneáruházakban. A felvételen hallhatóak lesznek a fiatal nagybőgős legtöbbet játszott crossover produkciói, többek között John Williamstől a Schindler listája híres, eredetileg hegedűszólóra írt részlete, de a hagyományos értelemben vett a klasszikus zene is fontos szerepet kapott az albumon.

„Nagyon sokat próbáltunk Fehér Lili zongoraművésszel, hogy olyan legyen a lemez, ami a világban bárhol megállja majd a helyét”

– mondta a portálnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás