promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégsem lesz minden új Trónok harca rész mozifilm hosszúságú
Borítókép:  Digital Trends
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A napokban kiszivárgott a 8. évad Trónok harca részeinek játékideje, amivel kapcsolatban sokan nem tetszésüket fejezték ki. Eredetileg a készítők azt hangoztatták, hogy a befejező évad mind a hat része teljes estés mozifilm hosszúságú lesz, de úgy tűnik mégsem.

A Watcher's on the Wall rajongói oldal bukkant rá és tette közzé az új részek játékidejét, habár az HBO ebből hivatalosan csak az első két epizód hosszúságát erősítette meg. Ez alapján viszont biztosra vehetjük, hogy az első és a második epizód nagyjából ugyanolyan hosszú lesz, mint a korábbi évadok részei.

Továbbá azt is feltételezhetjük, hogy a rendező által ígért, minden idők leghosszabb csatajelenetére (40+ perces) nem feltétlenül az első részekben kerül majd sor.

Forrás: otakukart.com


Az HBO szóvivője elmondta, hogy a többi négy rész pontos időtartalma még képlékeny, és megadott számok csak hozzávetőleges információt adnak, mivel nem minden rész készült el még teljesen, és lehetnek olyan jelenetek is, melyet kivesznek, vagy éppen mégis beletesznek.

A részek játékideje pedig nagyjából így alakul:

  • 1. epizód: 54 perc
  • 2. epizód: 58 perc
  • 3. epizód: 60 perc
  • 4. epizód: 78 perc
  • 5. epizód: 80 perc
  • 6. epizód: 80 perc

A magyarországi premierig most már pontosan egy hónapot kell csak várnunk, azaz április 15-én elrajtol az HBO műsorán. Így sem lesz könnyű kivárni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás