promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Ma előzetese vicces és parázós is egyben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Octavia Spencer nem csak cuki tud lenni.

Octavia Spencer igazán felkapott színésznő lett manapság, főleg miután A segítségben nyújtott alakításáért megkapta az Oscart, mint a legjobb női mellékszereplő. Eztán A számolás joga, és a A víz érintése is Oscar-jelölést hozott neki, érdekes módon mindkettőben mellékszereplőként mozgott.

Most főszereplő lesz, de a Ma nevezetű alkotás nem igazán akar majd versenyezni semmilyen díjért, inkább csak szeretne olyan elviselhető tini-horror lenni, amit imádnak az emberek, és ki akarják kapcsolni vele az agyukat.

A Blumhouse és a Universal gyereke mondjuk inkább thriller, és látszik is, hogy amolyan rétegközönségnek készül.

Az első fontos szabály, amire megtaníthat a film, hogy ha tinik vagytok, akkor ne vetessetek piát magatoknak valami idegennel. Ha ez mégis megtörténik, akkor végképp ne menjetek el a házába bulizni – pláne az alagsorba. Áh, ha ez is becsusszan véletlen, akkor tartsátok be a szabályokat, és ne engedjétek közel magatokhoz a flúgos spinét. Mindegyik megtörtént? Hát, akkor nézzétek meg a filmet, mert abból majd kiderül, hogyan kell megfékezni az elszabadult Octavia Spencert, aki csak úgy hívja magát: Ma!

Érdekesség, hogy a filmet az a Tate Taylor rendezte, aki Spencert Oscarhoz segítette A segítségben. Úgy látszik most ismét vele akart dolgozni, és na, azért nem lesz ez olyan rossz első ránézésre.

Az alagsori horrort május 30-ától mi is tesztelhetjük a hazai mozikban!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás