promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spin-off rész készül az Aquamanből, ráadásul horror kategóriában
Borítókép:  boundingintocomics.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mivel ez egy teljesen különálló történet lesz, az szinte biztos, hogy az Aquaman sztárjai nem fognak szerepelni a filmben.

A Warner Bros áldását adta egy, az Aquaman világában játszódó, az eredeti történetszáltól különálló horrorfilm rendezéséhez.

A még előkészületek alatt álló film a The Trench (Az Árok) címet viseli, amely az eredeti film egyik helyszíneként, a Mariana-árokban élő, rémisztő kinézetű Ároklakók otthonául szolgált.

GeekTyrant

A Hollywood Reporter értesülése szerint a produceri székbe a horror témában jártas Peter Safran és James Wan kerülnek, utóbbi nem mellesleg az Aquaman rendezője volt. A forgatókönyvet pedig Noah Gardner és Aidan Fitzgerald írják.

Mivel ez egy teljesen különálló történet lesz, az szinte biztos, hogy az Aquaman sztárjai nem fognak szerepelni a filmben. Ennek köszönhetően jóval alacsonyabb költségvetéssel lehet gazdálkodniuk a készítőknek.

Hogy mit tudnak majd kihozni a horror műfajában a produkcióból az igencsak sikeres nagytestvér árnyékában, majd kiderül. Mi drukkolunk annak, hogy James Wan nem fog mellé a témával, és hozza a tőle megszokott színvonalat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás