promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk mindenkit meglepett azzal, amit a koronavírus elleni vakcinákról mondott
Borítókép:  Elon Musk / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musknak határozott véleménye van arról, hogy kötelezővé kéne-e tenni az oltást, vagy sem.

A híres/hírhedt, elképesztően gazdag innovátor, Elon Musk jelenleg a világ egyik legmegosztóbb személyisége, aki sokakat inspirál, de bőven akadnak olyanok is, akik őrültnek tartják és mondhatni félnek tőle, hiszen elképesztő hatalom van a kezében. A Tesla, illetve SpaceX mögött álló üzletember lett idén a Time magazin szerint az év embere – és természetesen jó nagy balhé lett ebből, mivel nem mindenki értett egyet a döntéssel.

Elon Musk Time-nak adott interjújában a vakcinákról is szó esett: elmondta, hogy ő is megkapta az oltást, és szerinte mindenkinek be kéne adatnia magának – de nem szeretné, hogy ezt kötelező jelleggel ráerőltessék az emberekre, főleg nem úgy, hogy esetleg választaniuk kelljen a vakcina és a munkahelyük elvesztése között.

Ezzel sokakat rendesen meglepett Elon Musk, akinél eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy mit gondol a témával kapcsolatban, de most végre tiszta vizet öntött a pohárba a magazin kedvéért – az eddigi visszajelzések alapján pedig többen is egyetértenek vele.

Itt lehet megnézni az interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás