promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsin nevet a fél ország, plasztikcicikkel kampányol a műanyagmentes élet mellett
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi csúnyán lejáratta magát, most mindenki rajta nevet.

Berki Mazsi hamarosan újra a képernyőkön lesz, hiszen napokon belül indul a Sztrábox az RTL-en; első ellenfele Megyeri Csilla lesz az október 29-i adásban. Az özvegynek nem ismeretlen terep a küzdősport, hiszen régebben maga is űzte - igaz, abban nem szabadott megütni a másikat. Itt viszont kemény ütéseket kell bevinnie az ellenfeleknek, ezért az edzéseket is komolyan veszi.

Nem is olyan régen kócos hajjal, és egy jókora monoklival fotózták le.

Mazsi tehát már nagyban készül az első küzdelemre a ringben, de közben nem feledkezik meg a reklámokról és a hidetésekről sem, amiket a közösségi oldalára tesz ki. Az egyik napokban közzétett posztja alatt azonban elszabadult a pokol, szinte mindenki azért nevet rajta, mert úgy kampányol a műanyagmentes élet, illetve az alumínium dobozok mellett, hogy közben plasztikcicijei vannak.

Ugyan erről sosem beszélt még a nyilvánosság előtt, de már mindenki tudja, akinek van szeme és lát vele, hogy Berki Mazsi a szülés után megcsináltatta a melleit.

„A mellimplantátum nem műanyag?”

„Á dehogy! Hogy is gondolja?.....”

„Nekem is ez jutott eszembe, amíg a szervezet bírja, addig nem az!”

- írják a kommentelők, de közben azt senki sem vette észre, hogy Mazsi milyen komoly bakit ejtett a bejegyzésében.

Az özvegy ugyanis Neil Armstrong-tól idézett egy sort, csak éppen nem sikerült helyesen leírnia az első ember nevét, aki a Holdra lépett. Még Mazsinak sem tűnt fel később sem a hiba, mert még most is ez olvasható a videója mellett:

„A szervezetünkben sajnos már megtalálhatóak a mikroműanyagok. Ahogy már korábban idéztem Neil Amstrongtól: Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek...Tegyünk együtt a szebb, jobb és egészségesebb jövőért! Válts Te is műanyagról alumínium dobozra!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás