promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre a végkifejletre kevesen számítottak, Tóth Gabin kiszúrták az árulkodó részletet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi élő adásban adott mennydörgő választ Tilla kérdésére.

Az elmúlt hónapokban nem múlt el nap, hogy ne jelent meg volna több tucat cikk Tóth Gabiról és Krausz Gáborról, persze az ősszel már az is nagyon mozgatja a szálakat, hogy bizony ősszel mindkét sztár műsorokban vett részt. Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! forgatásain, és immár az élő adásban is, Krausz Gábor pedig szintén a TV2-n a Séfek séfe című műsorban, októberben pedig már egy vadiúj színpadon fogja kipróbálni magát, hiszen Mikes Anna partnere lesz a Dancing with The Stars legújabb évadában,

ahol hétről hétre találkozhatunk majd vele, feltéve ha mindig továbbjutnak majd a műsorban.

Tóth Gabit az elmúlt hétvégén sokat láthattuk a Sztárban sztár leszek! című műsorban, hiszen már az élő adások következtek, ahol óriási volt a tét, és ehhez passzintva nagy drámák is bekövetkeztek, miközben folyamatosan láthattuk azt is, hogy a zsűri tagjai, így Majka, Köllő Babett, Tóth Gabi és Pápai Joci hogyan feszültek egymásnak, a legtöbbször persze viccesen, hiszen ez egy szórakoztató műsor. Ám az már természetes, hogy a msűorban valamilyen módon megjelennek az aktuális kérdések is, és a mindenkit izgató kérdésekre is gyakran itt kaphatunk csattanós választ.

Sokszor persze szimbolikusan, vagy olyan mondatokkal, amelyeket át kell azért fordítanunk.

A hétvégén Tóth Gabi mellett megjelent a műsorban a közönség soraiban Papp Máté Bence is, a Fricska táncegyüttes tagja, és ezzel kapcsolatban már nagyon sokat cikkeztek az újságok. A vasárnapi műsorban pedig Tóth Gabi ruhája került a érdeklődés középpontjába, hiszen egy nagyon különleges ruhakölteményről volt szó. A ruhán pedig többek között egy hatalmas kígyódíszítés is szerepelt.

Nagyon látványos volt az óriási vörös szemekkel sasoló kígyó felcsavarodva a ruhára.

Tilla pedig fel is tette a kérdést, amit valószínűleg sokan feltettek volna a tévéképernyők előtt is. Hogy mit sugall ez a szett? Gabi azt válaszolta - mint az Index is megírta, hogy nagyon sok kígyó volt mostanában az életében. Ezzel pedig feltételezhetően az utóbbi idők felbolydult dolgaira utalt. Valószínűleg nem erre a válaszra, nem erre a végkifejletre gondoltak sokan a kérdés kapcsán.

Egy hosszabb cikkben a Glamour írt amúgy a kígyódíszítésről, a lap Kazal Vikit, Tóth Gabi stylistját is megkérdezte a szimbólumról, amely egyfajta mágikus védelmet is jelent, IDE kattintva részletesen is olvashattok arról, hogy pontosan mit jelképezett a ruha díszítése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás