promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy összetörték Arnold Schwarzenegger szívét, hogy majdnem bele is halt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger viharos válása nem múlt el nyomtalanul, nemrég az Arnold’s Pump Club című műsorában mesélt róla, hogyan került életveszélyes állapotba. 

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver házassága 25 évig tartott, a válás azonban egy évtizedig is elhúzódott, mire végre 2021 végén a bíróság hivatalosan is kimondta az egykori pár külön élését. A szakítás elsődleges oka az volt, hogy Schwarzenegger félrelépett a bejárónővel, és a légyottból gyermek is született, ezt azonban majdnem másfél évtizedig sikerült eltitkolni - a kisfiú azonban napról napra jobban hasonlított édesapjára, így a feleség is gyanút fogott.

A súlyemelőből lett akciósztár és politikus nem sokáig szomorkodott, 2013-ban összejött a nálánál majdnem 30 évvel fiatalabb Heather Milligannel, akivel azóta is egy párt alkotnak, de kifejezetten kerülik a nyilvánosságot.

Schwarzenegger azonban volt feleségéről is csak pozitívan nyilatkozik, azóta is szeretettel gondol rá. Legutóbb a Netflix háromrészes doku-sorozatában vallott arról, mennyire bánja, hogy ilyen óriási fájdalmat okozott a családjának, Mariával közösen négy gyerekük van.

Az "osztrák tölgy" a napokban az Arnold's Pump Club műsorában mesélt róla, hogy 2018-ban, nem sokkal a legutóbbi Terminátor film forgatásának megkezdése előtt ismét a műtőasztalra kellett feküdnie. A hollywoodi sztárnak ez volt a harmadik nyitott szívműtéte, és egyáltalán nem számított rá, hogy ilyen komplikált lesz a beavatkozás:

Amikor felébredtem a műtét után, az orvosom ott állt előttem, és azt mondta: nagyon sajnálom, de hiába terveztünk nem invazív műtétet… hibáztunk, és átszúrtuk a szívfalát, ami miatt belső vérzés lépett fel, ezért fel kellett nyitnunk ahhoz, hogy megmentsük az életét

Schwarzenegger több helyen is nyilatkozott már róla, hogy a visszatérő szívproblémái egyszerű genetikai hibák, a felmenői között is többen küszködtek szívbetegségekkel, édesanyjai ebben hunyt el. A rosszmájúbb vélekedések szerint a színésznél azért állnak elő folyton ezek a nehézségek, mert testépítőként szteroidokkal élt, amit Schwarzenegger nem is titkol, azonban akkor ezek még nem számítottak tiltott szereknek.

Van azonban egy harmadik, egészen ezoterikus, vagy ha úgy tetszik, lelki megközelítés is: Schwarzenegger egyszerűen nem tud elszámolni a saját lelkiismeretével, és szó szerint fáj a szíve. Korábban nem kis lelki vívódást jelentett a félrelépése, legutóbb pedig a Mariától való elhúzódó válás jelentett kimondatlan szívfájdalmat. Azt is mondhatnánk, hogy

Arnold Schwarzeneggernek összetört a szíve, de még ő maga sem tud róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás