promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül fotózták Törőcsik Franciskát, nagyon bevállalós képek készültek a csodaszép színésznőről
Borítókép:  youtube.com/Marie Claire Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Törőcsik Franciska nemcsak a tehetségével, hanem a szépségével is képes pillanatok alatt megbabonázni az embereket.

Törőcsik Franciska jelenleg az ország egyik legfelkapottabb színésznője, rengeteg nagy sikerű alkotásban láthattuk őt az utóbbi években. Szerepelt egyebek között A mi kis falunk című sorozatban, a BÚÉK című filmben, illetve az Aranybullában is – hamarosan pedig főszerepet kap a Cicaverzum című, eléggé elborultnak tűnő alkotásban, amiben a karaktere elvileg beleszeret egy macskába, szóval nem éppen egy hétköznapi történetről van szó.

Törőcsik Franciska mindössze 33 éves, de máris hatalmas sikereket ért el, és ez leginkább a tehetségének köszönhető, de az biztos, hogy a szépségével is kifejezetten mély nyomot hagyott maga után a közönségben, hiszen sokak szerint nincs is nála szebb színésznő Magyarországon – az Instagram oldalára felrakott képek láttán pedig elég nehéz vitatkozni ezzel a kijelentéssel.

Kifejezetten bevállalós képek készültek Törőcsik Franciskáról, aki melltartó nélkül, fehér ingben pózolt – ezzel pedig minden bizonnyal akkora hőhullámot keltett, hogy a követői rögtön hátra is hőköltek a látványtól.

Törőcsik Franciska nem sűrűn szokott megosztani magáról ilyen jellegű felvételeket, így igazán különleges alkalomnak számít, ha ezt az oldalát is megmutatja a rajongóinak. A visszajelzések alapján mindenkit lenyűgözött a már-már intimnek nevezhető fotókkal, szóval mindenképp remek ötlet volt, hogy posztolta őket a közösségi oldalára – nem meglepő, hogy csak úgy özönlöttek a dicsérő hozzászólások.

Itt lehet megtekinteni Törőcsik Franciska bevállalós képeit, amiken egyszerűen fantasztikusan néz ki, nem hiába vannak oda érte ilyen sokan, hiszen ezeken a felvételeken egészen ellenállhatatlan a tehetséges színésznő:

Itt pedig bárki megnézheti az október 19-én érkező Cicaverzum előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás