promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis Budapest utcáin vállalhatatlanul viselkedett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen pillanatokat okozott az önmagáról teljesen megfelejtkező sztárrapper.

Egyik kollégánkkal osztotta meg ismerőse a tegnapja hihetetlen történetét. Munkatársunk elképedve hívott fel minket, hogy Curtis ezen a hétvégén sem tudta meghazudtolni örökös vagány, szabályokra fittyet hányó stílusát. A marcona rapper életét végig kísérik a hullámhegyek és hullámvölgyek, azonban egy valami mindig elmondható volt róla: nem tudja meghazudtolni önmagát, csakis egyetlen, igaz karaktert képes mutatni a nagy nyilvánosság felé. A hányattatott sorsú Széki Attila karrierje most éppen ismét felfutóban van. Az értő, és az érte rajongó közönség már napok óta ünnepli, lévén egy slágergyanús számot és klipet adott ki a legendás Charlie-val közösen. A Maradunk végig című sikerszámot már most több százezren nézték meg a legnépszerűbb videó-megosztó portálon. 

Sőt, Curtis most a médiának is a kedvében jár. Ugyanis a nagy futballrajongó énekes

az RTL palettájára átkonvertált Voice-ban lesz coach, mégpedig olyan hírességek mellett, mint Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel.

A tehetségkutató műsor egyre közelgő startja előtt gombamód szaporodnak a cikkek a szereplőkkel és a formátummal kapcsolatban. A minap éppen Curtis ígérte meg, hogy tőle szokatlan módon egyáltalán nem az a szabad szájú, morcos figura lesz, mint amit a közvélemény várna tőle. 

Ellenben tegnap délután sikerült olyan képet erősítenie magáról, mint amely már jóval ismerősebb a róla alkotott elképzelések terén. A történet alapját képezi, hogy Újpest - Vasas focirangadóra került sor a Megyeri úton. A döntetlennek köszönhetően a lilák már szinte biztosan bennmaradnak, azonban az angyalföldiek alighanem búcsút inthetnek az első osztálynak. A meccs után futottak bele éppen arra járó családok a (diadal)ittas újpesti drukkerekbe, akiknek csapatát a híres zenész is erősítette:

"Arra jártunk több ismerős családdal is egy közös rendezvényről, amikor szembetalálkoztunk az Újpest meccse után hazafelé induló szurkolókkal. Közöttük is több gyerek, gyerekcsoport volt. Azonban a keménymag nem zavartatta magát, és folyamatosan a Fradit gyalázó, trágár énekekkel hangolták saját magukat és a környezetet. Közöttük vol Curtis is, aki egyszer csak fogta magát, és kiszaladt az úttestre és egy arra járó autón kezdett el dobolni, és még nagyobb fennhangon szidni a riválist. A rapper ordenáré módon kiabált, de mintha a megállított autósa barátja lett volna. Majd visszaszédelgett a járdára, ott pedig izomból felrúgott egy kátyú mellé kirakott bóját. Több kisgyerekes leszólta, amiért vadállat módjára nem törődött senki testi épségével sem. Persze a felhergelt haveroknak sem kellett több, és a védelmükbe vették Curtis-t, aki szintén nem szégyenlősködött, és nyomdafestéket nem tűrő módon küldött el mindenkit melegebb éghajlatra. Az arcpirító jelenet csak akkor vált még kínosabbá, amikor a mit sem törődöm focis családok sorra tolták oda a legkisebb gyereket is az éppen dühöngő Curtis mellé egy cuki közös fényképre. Borzasztó élmény volt, még mindig minden tagomban remegek az idegességtől. Szerencsére ez a pillanatok alatt lejátszódó esemény nem fajult el, és senkinek nem esett bántódása."

- kérte a neve, és pontos leírása elhallgatását kérő szemtanú, aki első kézből mesélt kollégánknak az esetről.

Az atrocitásról még annyit árult el ismerősünk, hogy számára hatalmas csalódás volt Curtis viselkedése, aki egyáltalán nem zavartatta magát a nagyközönség ellenére sem. Pedig láthatóan példaképként szolgál minimum egy, vagy több szubkultúra köreiben is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás