promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mentőt kellett hívni Fördős Zéhez, a balesete után csak később tért magához A Konyhafőnök sztárja
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zének A Konyhafőnök stúdiójában nyugodt élete van, de az extrém sportok miatt már többször bajba került.

Tavaly pontosan karácsony előtt ért véget A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada. Sárközi Ákosnak most nem kellett izgulnia, mivel az ő versenyzői közül senki se tudott bejutni a fináléba. Rácz Jenő mentoráltjai közül viszont Dobos Evelin és Kardos Eszter szálltak ringbe a végső győzelemért.

A verseny nagyon szoros volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor dönteniük kellett, hogy ki legyen Magyarország új Konyhafőnöke. A választásuk Dobos Evelinre esett, aki először nem akart hinni a fülének, annyira megérintette, hogy ő állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Már Rácz Jenő és Sárközi Ákos nélkül sem tudnák a rajongók elképzelni a műsort, de hát A Konyhafőnök igazi arca az Fördős Zé, aki a kezdetektől fogva ott van. A Konyhafőnök új szezonját még nem jelentették be, de valami nagy dobásra készülhet az RTL, mivel ez lesz a 10. évad.

Közben Fördés Zé persze a saját vállalkozása útját is egyengeti, és a Street Kitchen nagyon is a csúcson van, ha gasztronómiáról van szó.

A műsorvezető-gasztroblogger az rtl.hu-nak adott egy rövid interjút, amiről rengeteg mindenről rántotta le a leplet, hogy a rajongók kicsit közelebb tudjanak kerülni hozzá. Mesélt az első komolyabb balesetéről, amikor csak a mentőben tért magához.

„Egy nagy-nagy fejre állás volt az első komolyabb sérülésem, egy Mountain bike versenyen szedtem össze Zalaegerszegen. Pofára estem, elvesztettem az eszméletemet, a mentőben tértem magamhoz, aztán még kórházban is kellett maradnom pár napot”

- mesélte Fördős Zé a balesetről.

Nem csoda, hogy a szülei féltették, mivel A Konyhafőnök zsűritagja egyszer siklóernyőzés közben Szlovákiában beleesett egy katlanba. Akkor csúnyán megsérült a háta, és csak mentőhelikopterrel tudták kimenteni.

A videóból az is kiderül, hogy Fördős Zének ki volt az első szerelme, mire költötte élete első fizetését, és mivel aratta az első sikerét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás