promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah Zámbó Jimmy reinkarnációja lenne? Tébolyult elmélet terjed a TikTok-on, ami sokak szerint igaz lehet
Borítókép:  MTI Fotó: Földi Imre
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet a legutóbbi Azahriah koncerten inkább Zámbó Jimmy őrjítette meg az Arénás közönséget.

Anno még az Azahriah nevét még az is megismerte, aki nem követte annyira a magyarországi rapper pályafutását. Az igazi botrány akkor robbant ki körülötte, amikor kiderült, hogy egy mobilvécé mögött szexelt az egyik rajongójával. A botlása és a lebukása elég komoly sajtóvisszhangot hozott neki, ami adott egy kis szelet a vitorlájának is.

Ezt hála égnek már mindenki elfelejtette, és a többség inkább a kiadott zenéire koncentrál. Azahriah nem olyan rég egy fergeteges koncertet adott a Papp László Arénában, amit a YouTube-ra is feltöltött, hogy azok is élvezhessék, akik nem lehettek ott. A felvétel jelenleg a negyedik legfelkapottabb videó Magyarországon, amit ide kattintva tudtok megnézni.

 Azahriah tavaly még a Sziget nagyszínpadán is remekelt, és sokan elismerik, hogy ilyen fiatalon, ekkora karriert tudott kiépíteni. A tehetségére még általában azok is felnéznek, akiknek alapból nem jön be az a zenei stílus, amit a magyar előadó képvisel.

Sok mindenkihez lehetne Azahrihat hasonlítani, na de pont Zámbó Jimmyhez? Utóbbi előadó neve is elég felkapott lett mostanában, főleg A Király című RTL-es sorozat miatt. A széria kezdetektől mutatja be Zámbó Jimmy életét, na meg a halálát, amit körülleng a misztikum is kicsit, így nem csoda, hogy érdekli az embereket.

Anno azért Zámbó Jimmy is félelmetes rekordokat tudott összehozni. A Dáridó egyik legnézettebb adása az volt például, amikor a magyar előadóművész lépett fel a showban. Akkor persze még nem voltak erős kihívók, de ettől függetlenül hihetetlen belegondolni, hogy az a műsor 3,3 millió nézettségig tudta feltornázni magát.

Azahriah és Hundred Sins is dolgozott már fel Jimmy dalt, ami nem más volt, mint a Mindent megbocsájt című nóta.

Sokan valószínűleg fognak egyet nézni, hogy TikTok-on éppen azt boncolgatják, hogy Azariah valójában Zámbó Jimmy reinkarnációja. Az őrület elméletben éppen hogyan jön ki a matek? Hát, az a TikTok-videóból kiderül.

A kommentelők közül valaki egy éve jött rá, hogy ő valójában 2pac reinkarnációja, egy rajongó meg azt írta, hogy Azahriaht nem kellene ilyennel sértegetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás