promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Alekosz olyan nyilvános üzenetet küldött Béres Anettnek, hogy azzal a fél országot ledöbbentette
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz belecsapott a lecsóba, és úgy döntött, hogy randira hívja az éppen lábadozó Béres Anettet.

Pár hónapja szinte az egész ország Béres Anett kálváriája miatt izgult, hiszen a Való Világ 3. szériájának játékosa elment egy teaszeánszra, majd hajnalban eltűnt. Csak sok idő elteltével találtak rá a semmi közepén, hiányos öltözékben, sérülten. Azonnal kórházba szállították, ahol műteni kellett, de azóta szerencsére már jobban van, és elindult a gyógyulás rögös útján – most viszont újabb csapás érte őt.

A 41 éves Béres Anett nemrég arról beszélt, hogy egyre kétségbeesettebb amiatt, hogy még nincs családja, nincs gyereke, és jelenleg is a Tinderen keres párt magának. Úgy tűnik, hogy a Való Világ 4 győztese, Alekosz meghallotta a „segélykiáltását”, és úgy döntött, hogy nyilvános levelet küld neki, amiben bátor módon randira hívja őt – persze a maga sajátos módján, ahogy azt már megszokhattuk tőle.

„Kedves Béres Anett! Kedvesem. A mai sajtóban azt olvastam, hogy Te párt keresel és nem érted, hogy eddig hol baltáztad el. Nos, kérem Tisztelettel, én vagyok a válasz mindegyik kérdésedre. Alekosz.

Noha, a Való Világ győzelmem után, Te a szobádba hívtál, én akkor még nem voltam fölkészülve..! egy veledvaló bármire. Meg aztán, akkoriban még Te sem az igazit kerested, csapódtál összevissza.

Ahogyan akkoriban, Te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet csapzottan habzottan, úgytalán én sem a vonzó férfi tárgyát testesíthettem meg Tebenned. Eltelt 12 év. Fölnőtt lettél. És okos.

Szép vagy, Anett!! Pazarszép. Én is megváltoztam.. Külsőm mostmár tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel Te lenni szoktál. Viszont én intelligens is vagyok.

Ezen, külső és belső változások függvényében arra kérlek, álljunk össze! Sztárok vagyunk, mindketten. Megaztán, anyagilag is jobban kijövünk. Munkám most nincsen, de 240 ezret szoktam keresni.

Kedves Drága Anett elfogadod-e, adhatok-e Neked randevút szombaton; 17.00-kor, a Campónában? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagypedig egy sárgaborsófőzeléket fasírttal.

Ne válaszolj. Csak legyél ott. Várni foglak. Nagy Alekosz - leendő férj, és apa”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Ezek alapján Alekosz is készen áll arra, hogy családot alapítson, és ha összejön, illetve jól is sikerül a kívánt randi, akkor könnyen lehet, hogy Béres Anett lesz a partnere ebben. Persze bőven megvan rá az esély, hogy az egészből nem lesz semmi, de az biztos, hogy Alekosz rendesen belecsapott a lecsóba ezzel a levéllel, hiszen nem sokan mertek volna ilyesmit csinálni.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás