promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyerekek játszottak a kertben, váratlanul kibukkant valami a föld alól, azonnal rendőröket hívtak a szülők – minden idők legdöbbenetesebb sztorija már 44 éves
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik legérdekesebb talált dolga, tényleg le fog esni az állad.

Olykor meglepő dolgok bukkannak elő a föld alól, ám valljuk be, nagyon sokszor még a legkisebb, fura tárgyakat is úgy adják el az újságírók, hogy a világ legnagyobb kincse került elő a föl alól, de persze csak egy apróság volt. Ám nem ez a történet, amely idén lett töltötte be a 44. évfordulóját, és totálisan megdöbbentő.

1978-ban Los Angeles-ben a helyi lapok címlapjára egy olyan sztori került be, amely szinte hihetetlenségével adta el magát a leginkább. Az egyik ház udvarán gyerekek játszottak, majd hirtelen valami keményet találtak a föld alatt, mire a családok azonnal kihívták a rendőrséget. Valószínűleg attól is félve, hogy valami robbanószer lehet a kertjük közepén, és a nebulók ezt kocogtatták meg játék közben.

A rendőrök a helyszínre érkezek, majd egy nagyobb ásatás vette kezdetét, mivel a föld alatt rejtőző tárgy egyáltalán nem volt kicsi, sőt, nagyon nagy volt. Óriási volt a káprázat, amikor elkezdett körvonalazódni a hihetetlen tárgy, amely egy nagyon jó állapotban lévő Ferrari Dino 246 GTS sportautó volt.

Hogy került a föld alá?

A sztorit később többen fel is göngyölítették, és kiderült, hogy egy férj a feleségének vette az autót, majd később tolvajokat bérelt, hogy lopják el, mivel a biztosítási pénz komoly summát jelentett. A tolvajoknak az volt a feladatuk, hogy eltűntessék a kocsit a föld felszínéről. Végül úgy oldották meg, hogy a föld alá temették.

Íme a döbbenetes felvételek az autóról, amint éppen kiemelik, illetve arról is, hogy néz ki felújítottan:

(Forrás: Autoevolution, Formula)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás