promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Meghan Markle és Harry herceg meggondolták magukat, ettől még III. Károly király is dobni fog egy hátast
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig nagyon ellene voltak, de Meghan Markle és Harry herceg most megváltoztatták a véleményüket.

Mindössze pár hete hunyt el II. Erzsébet királynő, de máris rengeteg változás történt a brit királyi család életében, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy az őt váltó uralkodó, a fia, III. Károly király szembemegy a tradíciókkal, és olyan dolgokat tervez a jövőben, amikkel már most sokakat felháborított – ilyen például az is, hogy állítólag nem fog beköltözni a királyok mindenkori otthonába, a Buckingham-palotába:

III. Károly király körül jelenleg személyes feszültség is van, hiszen elvileg nincsenek éppenséggel jóban Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel, mióta nyilvánosan hátat fordítottak szinte az egész családnak. Most viszont könnyen lehet, hogy ez hamar meg fog változni, és újra szent lesz a béke, ugyanis nagy dologra készül Harry és Meghan – feltéve, ha lehet hinni egy belső forrás információinak.

Meghan Markle és Harry herceg két gyermek boldog szülei, de állítólag nem akarnak több babát, és ezt a környezetvédelemmel indokolják. De most kiderült, hogy II. Erzsébet királynő halála miatt átértékelték a dolgokat, és végül úgy döntöttek, hogy mégis szeretnének egy harmadik gyermeket, vagyis a közeljövőben újabb taggal bővülhet a brit királyi család.

Ez persze hivatalosan még nem került megerősítésre, szóval egyelőre csak pletyka szinten él a feltételezés. Viszont, ha igaznak bizonyul, az tényleg könnyen elsimíthatja III. Károly király és a köztük lévő ellentétet, hiszen egy baba érkezése mindig örömteli esemény – főleg akkor, ha mindenki titokban arra vágyik, hogy megtörténjen a nagy békülés, és lehessen valamihez kötni.

Meghan Markle amúgy nemrég megint a figyelem középpontjába került, miután felbukkant róla pár régi felvétel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás