promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olivia Wilde mellbimbója helyére egy szívecske került, de Dukai Regina is ledobta a melltartóját – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egzotikus szépség Cindy Kimberly is szereti megosztani a rajongókkal a csábító fotóit.

Bizonyára sok rajongó emlékszik rá, hogy Olivia Wilde anno még a Skin és A Narancsvidék című sorozatokban tűnt fel először, aztán jött a Doktor House, ami miatt már tényleg az egész világ megismerte a nevét. A színésznő ugyebár azért került a bulvármédia kereszttüzébe újra az egész világon, mert szakított Jason Sudeikisszel, aztán összejött Harry Stylesszal, akit nem kell bemutatni valószínűleg senkinek. A művésznő most az Elle magzinnak mutatta meg a mellbimbóját, persze csak a határokon belül. Azt is elővettük, hogy mennyire kívánatos csipkés melltartóban.

Dukai Regina első lemeze 2004 decemberében jelent meg „Csak szeress…” címmel. Ekkor került be a köztudatba, mint énekesnő, de aztán szép lassan celebként kikerült a bulvármédia radarjából. Nem olyan rég árulta el a modell, hogy hosszas betegség után sikerült teherbe esnie, de a magánéletéről vajmi keveset árul el továbbra is. Most azonban egy reklám miatt előtérbe kerültek a keblei, de láthatjátok azt is, hogy Rómában hogyan vetkőzött le fehérneműre.

Végül érkezzen az egzotikus szépség, Cindy Kimberly, aki már hétmillió követőt tudott összeszedni az Instagram-oldalán. Cindy attól sem riad vissza, hogy bevállalós extrémebb képeket mutasson magáról az interneten.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás