promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hír jött Kulcsár Edináról és G.w.M-ről, most fél Magyarország erről beszél már
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Blikk írta meg a nagy örömhírt.

A Blikk írta meg értesüléseik alapján, hogy a gyönyörű Kulcsár Edina és párja, Varga Márk, azaz művésznéven G.w.M, közös gyermekük születését várják. A szerelmeseket az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, de ők nem foglalkoztak ezekkel a támadásokkal, inkább egymás társaságát élvezték, és mindez óriási boldogságban tették. A páros azóta már össze is költözött, sőt, velük élnek Edina gyerekei is, de Medox és Nina hetente az édesapjuknál is több napot töltenek - írja a Blikk.

Az utóbbi időben a rajongók a közösségi oldalakon is találgattak már, általában visszatérő téma volt, hogy vállalnak-e majd közös gyereket. eleinte úgy nyilatkoztak, hogy nem teveznek családalapítást. Edina később viszont elárulta, hogy párjával mindketten szeretnének majd gyermeket. Az egykori szépségkirálynő mindezt egy rajongói kérdésre árulta el.

"Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben. Igen, tervezünk gyermeket is" - írta a modell.

A Blikk információi szerint most jöhetett el ennek az ideje, a lap úgy értesült ugyanis, hogy Kulcsár Edina babát vár. Ezután persze kérdés marad majd, hogy mi lesz a Dancing with The Stars-szal, ugyanis Edina az idei évadban részt vesz a műsorban. A TV2 még tegnap írta meg, hogy rendkívüli bejelentést tesznek majd, így lehetséges, hoyg Edina visszalépéséről lesz majd sz óa bejelentésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás