promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható dolog történt Bochkorék műsorában
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég indult el a Retro Rádió reggeli sávjában Bochkor Gábor és Lovász László vadonatúj műsora. A kezdeti döcögés ellenére máris rengetegen kezdik a napot a duóval, ahol a múlt héten egy elképesztő történetnek lehettek fültanúi a hallgatók. 

A szokásos csütörtöki játékra Bochkorék egy Gabi nevű hölgyet választottak ki, akiről hamarosan kiderült:

éppen egy padon ül egy téren, ahol egyébként már napok óta éjszakázik, ugyanis hajléktalan lett.

A nő történetét megismerve a műsorvezetők azonnal akcióba lendültek és felhívást intéztek a hallgatóikhoz. Azoknak a jelentkezését várták, aki munkával, szállással vagy egyéb megoldásokkal tudnak segíteni Gabinak. Órákba sem telt, és megtörtént a csoda.

Jelentkezett egy takarítócég tulajdonosa a műsorvezetőknél, aki felajánlott egy takarítói állást a nőnek, sőt egy munkásszállón még szállást is bérelt neki.

Sokan rögtön hazugsággal vádolták a műsorkészítőket, hogy az egész csak meg volt rendezve, de tévedtek. A nő, valamint a cégtulajdonos ugyanis még aznap találkoztak és Gabi szinte rögtön dolgozni is kezdhetett. 

Nem ritka egyébként, hogy a rádiós műsorvezetők népszerűségüket kihasználva igyekeznek segíteni, Sebestyén Balázsék éppen egy SMA-s kisfiú, Zsombor kezeléséért kampányolnak és gyűjtenek pénzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás