promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ariana Grande véletlenül bikinis fotókat rakott ki magáról?
Borítókép:  Ariana Grande / via musicdaily.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő, Ariana Grande megosztott pár képet a napjáról, és nagyon úgy néz ki, hogy egy-két ügyetlenül elkészített, de annál szexibb szelfi is kikerült az instájára – akaratlanul.

A szemünk láttára alakult át bájos tinisztárból vadító pophercegnővé Ariana Grande, akinek nem csupán a kegyetlenül jó hangját, de a gyönyörűségét is megcsodálhattuk az utóbbi években. Nem hiába tartják őt sokan a világ egyik legdögösebb előadójának, aki ritkán ugyan, de szokott lőni a rajongói számára pár csábító fotót, csak azért, hogy feltüzelje a kedélyeket.

Ariana Grande most elég szépen dokumentálta a napját, és mókusról, lépcsőről, lábbeliről, naplementéről is készített képeket, amik közé becsúszott két bikinis szelfi is – csupán az a furcsa, hogy a beállítások alapján úgy néznek ki, mintha véletlenül kerültek volna a nyilvánosság elé.

A 24 is hasonló véleményen van, hiszen tényleg nem az a tipikus „csinálok magamról egy szexi fotót” posztról van szó, hanem csupán szerencsétlenül ellőtt alkotásoknak tűnnek, amik valahogyan mégis megtalálták az útjukat a tíz kirakott piktúra közé. Lehet, hogy így is volt, de a követők biztos, hogy nem sajnálják a dolgot.

Itt lehet megtekinteni Ariana Grande sorozatát, ahol a hetedik, illetve a nyolcadik kép lehet érdekes sokak számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás