promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis: Megmutatom, ki is vagyok valójában
Borítókép:  Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Március 22-én este a TV2 bemutatja a Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmet.

A TV2 közleménye szerint a rapper elvonó utáni időszakáról forgattak dokumentumfilmet. Kameráikkal végigkísérték Curtis rehabilitációját, ezen kívül a filmben megszólalnak az énekes családtagjai is.

Vállaltam, hogy ebben a dokumentumfilmben megmutatom, ki is vagyok valójában, azzal szemben, ahogyan a média vagy éppen néhány rosszakaró beállít engem és a családomat. Nehéz időszakon vagyok túl, talán más már visszavonult volna, de engem szerencsére olyan erővel áldott meg az Isten, hogy a negatívumokat képes vagyok kizárni és újra talpra tudtam állni. Nagyon jót tett nekem és előnyömre vált a rehabilitáció, és természetesen a továbbiakban is folytatom. Új fejezet kezdődött az életemben, sziklaszilárd lettem, gőzerővel dolgozom az új albumon és Krisztikével is boldogabbak vagyunk, mint valaha. Örülök, hogy a csatorna a sztorim mögé állt, és bízom benne, hogy ezáltal eljut az emberekhez az a bensőséges és őszinte üzenet, amit ez a film számomra és a családunk számára is rejt.

– mondta Curtis a TV2-nek a filmmel kapcsolatban.

A zenész a rehabilitáció végeztével elkészítette új számát, amit a közönség vegyesen fogadott, de közben elárulta, hogy rendeződtek a dolgok Majkával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás