promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az ember teste 40 felett olyan, mint az amőba”
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dumaszínház lelke, Litkai Gergely fél év alatt nem tudta Thorra gyúrni magát, három év alatt sikerült előállítania egy pólóban sem kellemetlen humoristát.

Szoktam mondani, hogy az ember teste 40 felett olyan, mint az amőba, ha valahol megkeményedik, máshol kitüremkedik. Illetve: olyan vagyok, mint egy lufikutya

– ilyen és ehhez hasonló poénokban bővelkedő beszélgetés bontakozik ki a Life1 sajtóközleményéből, melynek alanya Litkai Gergely, a Dumaszínház társulatának vezetője. A stand-upos ezúttal a testmozgás szükségességéről beszélt, humorbobonokkal dobálózva.

39 évesen döntöttem úgy, hogy nem akarok egészségtelenül meghalni, legyek csinos a ravatalon, ha mégis menni kell. A kapuzárási pánik helyett inkább kapunyitásra ösztönzött, arra, hogy találjak vissza a testemhez

– így a humorista, aki a lakásához közeli Life1 Fitnessbe jár, folyamatosan személyi edzővel tréningezik. Állítása szerint 3 év alatt talán háromszor késett, összesen kétszer mobilozott edzésen, ami azért tényleg nem rossz teljesítmény. Persze nem csak zárt térben mozog, a természetjárás is kedvére való.

Alkatilag nem vagyok egy Chris Hemsworth, aki fél év alatt Thorra gyúrja magát, nekem három év alatt sikerült előállítanom egy pólóban sem kellemetlen humoristát. Mivel minden hétvégén teljesítménytúrázom, fontos, hogy fejlődjön az állóképességem, és fájdalom vagy nagyobb megerőltetés nélkül tudjak megcsinálni egy 30-40 vagy akár 50 kilométeres túrát is.

Litkai nem az egyetlen a stand-upos brigádból, aki aktívan mozog, Dombóvári István is lejár az edzőterembe. Ő rendszeresen élcelődik alkatán, s időnként belefog egy fogyókúrába, majd feladja.

Egyik kollégánk, aki korábban több Dumaszínházas művésszel is interjúzott mondta azt nekünk, hogy

„ezeken a beszélgetéseken döbbentem rá, hogy a világ egyik legaranyosabb emberének számító Tóth Edu hobbifocizik, míg Hajdú Balázs megye 1-ig jutott, de egy sérülés miatt felhagyott a futballal, s inkább színpadra állt”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás