promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taxizás, edzősködés, futárkodás – új szakmája van Urbán Flóriánnak
Borítókép:  Urbán Flórián. Forrás: lazalista2017.blog.hu.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felettébb érdekes levél érkezett szerkesztőségünk e-mail címére.

Éppen június első napján számoltunk be arról, hogy Urbán Flóri edzői állást kapott. Új munkája kapcsán eképp fogalmazott a volt újpesti játékos:

„Amit korábban rosszul csináltam, azt átgondoltam és megpróbálok olyan szellemben dolgozni, hogy az mindenkinek jó legyen”.

Urbán edzői pályafutása során dolgozott már a svájci kispályás válogatottnál, a REAC-nál, a Vasasnál, a Pápánál, de több megyei első vagy épp másodosztályban szereplő együttesnél is feltűnt, mint a Nagykőrös, a Veresegyháza, a Vecsés vagy épp a Dunakeszi.

A nap folyamán egyik olvasónk egy szórólappal örvendeztetett meg minket, amin egy ital webshop hirdeti magát. Olvasónk levele szerint

„észak-pesti lakások postaládáit szórják tele ezzel a reklámanyaggal”.

Ez még természetesen nem lenne elég arra, hogy érdemben foglalkozzunk a szórólappal, ám hirdetés arra is felhívja a figyelmünket, hogy bizonyos esetekben 

„Urbán Flórián, az újpesti legenda”

viszi házhoz a rendeléseket.

A rendelések teljesítését csak Újpesten, Rákospalotán, és a XIII. kerület egyes részeire vállalja a webshop. Érdekes és meglepő szituációkat szülne az a helyzet, ha Ferencvárosba, egy Fradista-szurkolóhoz állítana be Urbán Flórián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás