promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy port kavart a Sevilla játékosainak házibulija
Borítókép:  CRISTINA QUICLER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy Sevilla-játékos azzal, hogy házibulit tartott, megszegte a spanyol kormány által, a mindennapi élet szabályozására hozott rendelkezéséket. A labdarúgók klubjuktól és a hatóságoktól is büntetésre számíthatnak.

Nemcsak a klub, de a hatóság részéről is komoly büntetésre számíthat az négy Sevilla-játékos, akik megszegték a mindennapi élet szabályozására hozott rendelkezéséket: a focisták házibulit tartottak.

Spanyolországban ugyanis nemrég oldották fel a kijárási tilalmat, s jelenleg szigorú protokollt követve, korlátozó intézkedések vannak érvényben. Sevillában például maximum tíz fős események tarthatók.

Az eseményről mosolygós kép is készült, amelyen Éver Banega, Ocampos, Mudo Vázquez és De Jong látható barátaik, barátnőik társaságában – olvasható az ESPN-en. A fotót Éver Banega barátnője készítette, de nem sokáig volt látható, hiszen gyorsan törölték.

Az esetet követően Éver Banega Instagram-oldalán kért bocsánatot. Mint írta, családi összejövetel volt csapattársak társaságában, de felelőtlenül jártak el, tévedtek.

„Szeretnék elnézést kérni a klubunktól, a szurkolóinktól és általánosságban véve a spanyol társadalomtól. Nem fog megtörténni ez mégegyszer”

– írta Banega.

A spanyol kormány egyébként május 23-án döntött úgy, hogy folytatható a La Liga, azaz az élvonalbeli futballbajnokság. A csapatok elkezdhetik a kiscsoportos edzéseket, június 8-tól pedig jöhetnek a mérkőzések – természetesen zárt kapuk mögött, betartva a szigorú szabályokat.

[[c2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás