promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lett a győztes ütés a pofonbajnokságon
Borítókép:  YouTube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szakállas csóka engem egy hétre lerendezett volna a tenyeresével, de tudja a fene: lehet, hogy többre.

[[adv]]

A művészetben nagyon, a valódi életben azonban nem vagyok híve az erőszaknak, szóval nem tudtam mi lesz, ha belenézek egy olyanba, hogy pofozóbajnokság. Azonban nem lett olyan felháborító, mint vártam, sőt, gyakorlatilag rommá röhögtem magam rajta. Az oroszok persze nem normálisak, azt eddig is tudtuk.

A szabályokat nem igazán értem. Vajon néznek-e olyat, hogy mennyire szép a pofon, vagy mennyire tiszta az ütés, mert gondolom nem megy mindegyik kiütésig. Azonban a döntőben nagyon az történt, és elég hamar jött a K.O.

Vasiliy Kamotskiy méltán lehetne valami élő Bud Spencer, mert az ellenfél pofonjai meg se kottyannak neki, ő azonban olyanokat zúz, hogy csillagokat lát még a közönség is. Lehet infúzióból szürcsölgetném hosszú ideig a narancslevet, ha dobna egy sallert.

Vasiliy nem a pofonjaiból fog meggazdagodni, ugyanis 30 ezer rubel járt neki ezért, tehát nagyjából 130 ezer forint. 

Amúgy persze, hogy erről is egy South Park rész ugrott be. A „Kosárbogyó vagy musical?” nevezetű epizód, ahol a szadista apa csak énekelve engedi beszélni gyermekét, mert musical sztárt akar belőle csinálni, de az be akar lépni a kosárlabdacsapatba… Mindenkit felpofoz, aki nem érte vele egyet az epizódban, olyan klasszikusan. Az ominózus jelenet 8:45-től kezdődik. Csak is erős idegzetűeknek.

Azonban most már jöjjön Vasiliy győztes tenyerese, vagyis pontosabban tenyeresei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás