promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
410 nap után lépett újra pályára a győri csapat egyik csillaga
Borítókép:  Forrás: Kisalföld
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nora Mörk, a Bajnokok Ligája-címvédő Győr norvég kézilabdázója felépült súlyos térdsérüléséből, és pénteken, több mint egy év kihagyás után visszatért a pályára.

Az Aftenposten című norvég napilap beszámolója szerint a világ- és háromszoros Európa-bajnok jobbátlövő pénteken a norvég B válogatott színeiben szerepelt a Fredrikstad BK elleni barátságos mérkőzésen, büntetőből két gólt szerzett, és néhány támadásban is részt vett.

Mörk térdszalagja tavaly február 5-én a győriek Nyköbing FH elleni Bajnokok Ligája-meccsén szakadt el, és mivel elsiette a visszatérést, októberben ismét – immár nyolcadik alkalommal – meg kellett operálni a térdét.

A norvég szövetség korábban nem hozta nyilvánosságra, hogy Mörk a pénteki találkozón tér vissza a pályára, de Thorir Hergeirsson szövetségi kapitány elmondása szerint a 27 éves kézilabdázó egy ideje már teljes értékű edzésmunkát végez, és körülbelül két hete ismét készen áll meccsenként 10-15 percnyi játékra.

Wenche Stensrud erőnléti edző elmondta, hogy a 2016-os olimpia és a 2017-es világbajnokság gólkirálynőjét szerda óta tesztelik a válogatottnál, és vasárnap tér vissza Győrbe.

A Győri Audi ETO KC február végén jelentette be, hogy a háromszoros BL-győztes átlövő az idény végén távozik, és a CSM Bucurestihez igazol, mert nem volt hajlandó állapotfelmérő tesztnek alávetni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás