promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A United-legenda WhatsApp-üzenetben mondott le edzői pozíciójáról
Borítókép:  The Telegraph
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paul Scholes dobott pár digitális sort, hogy lemond vezetőedzői tisztségéről.

A Manchester United egyik, ha nem a legemlékezetesebb időszakának aktív résztvevője volt Paul Scholes. Az akív sporttól már jó ideje visszavonult középpályás nem oly rég, egész pontosan harmincegy nappal ezelőtt lett az angol negyedosztályban szereplő Oldham menedzsere. Ám, úgy tűnik, a majd egy hónap elégnek bizonyult számára, hiszen egy győzelem, három vereség és három döntetlen után úgy döntött, távozik. Pontosan abban a pozícióban hagyva az együttest, amikor átvette - olvasható a BBC-n.

Azt már a Sky Sports írja, hogy döntését pedig nem személyesen, hanem WhatsAppon közölte a klub elnökével, Abdallah Lemsagammel. A koránni United-játékos szerint a vezető folyamatosan beleszólt a munkájába, neki pedig ebből elege lett.

Mint mondta, az az állapot, amely munkája körül kialakult „tarthatatlan".

Természetesen megköszönte a kapott támogatást, s minden jót kívánt a játékosoknak és a szurkolóknak a szezon további részére.

Az angol portálok persze egyből összeszedték a legrövidebb ideig edzőként tevékenykedők listáját, ezt az a Micky Adams vezeti, aki Swansea élén 1997. október 9. és 22-e között összesen tizenhárom napot töltött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás