promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lewandowski a Bayern után már nem akar Európában focizni
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Lewandowski, a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München lengyel válogatott csatára azt mondta, a bajor együttes lehet pályafutása utolsó európai csapata.

A Bayern München hazai pályán fogadta a Wolfsburgot, és parádés támadójátékának köszönhetően a 2-0-ás félidő után, egy hatossal küldte haza a farkasokat. A bőrnadrágosok sztárcsatára, a lengyel Robert Lewandowski két gólt rúgott, és vezeti a góllövőlistát, valamint már 197 gólnál tart a német bajnokságban, ezzel pedig már az ötödik legjobb góllövő a Bundesliga történelmében.

A lengyel játékos szerdán egy varsói internetes oldalnak azt nyilatkozta, a további rekordok megdöntése csábítóan hangzik, és ennek érdekében maradna is a Bayernnél.

„El tudom képzelni, hogy a müncheni lesz az utolsó európai együttes, amelyben futballozom, mert a város és a klub is nagyszerű, a következő szezontól pedig további fejlődés várható a csapatnál. Szeretnék még több csúcsot megdönteni, és a tudat, hogy beírhatom a saját nevemet a történelembe, azt eredményezheti, hogy maradok Münchenben”

– jelentette ki a 102-szeres válogatott játékos.

A Bayern szerda (ma) este a Liverpoolt fogadja Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón, és az idegenben elért 0-0 után saját közönsége előtt harcolhatja ki a legjobb nyolc közé jutást.

„Nagy álmom a BL megnyerése, de ha nem jutunk el a döntőig, akkor sem fogom leírni ezt a szezont”

– mondta Lewandowski.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás