promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: Mennyi időre dobhatjuk el a télikabátot? A március gyönyörűen indított, de a folytatás kérdéses
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hétvégére drasztikusan megváltozik az idő? 

Beköszöntött a március, és talán évek óta nem követte már az időjárás úgy a hónapokat, mint mostanság. Az enyhe tél után, a kezdeti tavaszra sem lehet panaszunk, ma is csodálatos, tavaszias idő van. Viszont ez nem marad tartósan így. 

[[c1]]

AMET előrejelzéseszerint csütörtök délután a délnyugati, déli megyékben erősen felhős vagy borult lesz az ég és szórványosan fordulhat elő - általában gyenge - eső. A felhőzet lassanként észak felé terjed, de naplementéig az ország északkeleti, északi felén napos marad az idő. Az északkeleti szél csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos részeken 10 és 14, a borult tájakon 5 és 9 fok között alakul. Késő estére -2 és +6 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök estétől péntek reggelig a felhőzet tovább terjeszkedik dél felől, de az északkeleti megyékben, illetve az északi határ mentén derült vagy gyengén felhős idő várható. A déli és nyugati megyékben több helyen is előfordulhat - döntően gyenge intenzitású - eső. A légmozgás nagyrészt gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7 és +5 fok között alakul, a tartósabban felhőtlen részeken számíthatunk a fagypont alatti értékekre.
[[yt]]

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás