promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy napon át ingyenes programok sokaságával vár Budapest
Borítókép:  Big Bus Tours
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyalogos túrák, tematikus séták, tárlatvezetések, épületbejárások, múzeumlátogatások indulnak térítésmentesen az Idegenvezetők Világnapján. Akik regisztrálnak a túrákra, lehetőséget kapnak, hogy megtekintsék az Utazás kiállítást is. Lesz hajós városnézés is.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a honlapján szolgált a figyelemfelkeltő hírrel. Eszerint február 21-24. között gyalogos túrák, tematikus séták, tárlatvezetések, épületbejárások, múzeumlátogatások indulnak a város különböző pontjain. A programok térítésmentesen látogathatók. A séták esetében az idegenvezető megfelelő kihangosításához kihangosító készülékeket biztosítanak, amelynek használati díja: 450 Ft/fő. A programokra előzetesen regisztrálni kell a szervezet honlapján.

Az elmúlt évben több mint 100 sétát szerveztek, idén is hasonló mennyiségű programmal várják a látogatókat.

A vasárnapi (február 24.) központi események helyszíne a HungExpolesz. Idén az Utazás kiállítás szintén február 21. és 24. között kerül megrendezésre. Mivel a turisztikai szakma itt összpontosul, így a rendezvény is ezt a helyszínt választotta 2019-ben. Innen indulnak térítésmentesen, a városnéző autóbuszok.

Azok, akik regisztrálnak túrákra, lehetőséget kapnak, hogy megtekintsék az Utazás kiállítást is.

Lesz hajós városnézés is, melyhez a járműveket a MahartPassnave biztosítja,

így a hajók indulási helyszíne a Vigadó térnél lévő 5. kikötő lesz. Külön járatként indul villamos a 2-es, valamint a 6-os villamos vonalán.

Az előzetes regisztráció után esetleg szabadon maradó helyekre (séta, hajó és villamos esetén), a helyszíneken is lehet jelentkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás