promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha kikapcsolod a mobilod, ingyen kapja a menüt a gyerek a VakVarjúban
Borítókép:  pest.vakvarju.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Február 17-ig minden éttermükben dobozokat helyeznek el a kijelölt asztalokon, ahová azokat a 14 év alatti gyermekkel érkező családokat ültetik, akik előzetesen asztalt foglaltak éttermükben.

A VakVarjú-éttermeketlehet kritizálni, mi sem mindig úgy mentünk haza, hogy milyen jót ettünk, ezzel együtt sok a pozitív élményünk. Mondjuk az újbudai VakVarjút gyakran látogatjuk, ha beletalál a család egy kellemes időpontba, a kert tökéletes, odabent meg stílusos a kialakítás. Gyereksarok, vidám színek, hangulat. Ügyes választással még finom ételek is gazdagítják a programot.

Meg egyébként jól is néz ki az egész kívül-belül, oázis egy betondzsungel közepén. 

Vagy ott van a Kopaszi-gátra telepített VakVarjú, ami két divatos szót is belemelt a nevébe (Beach Bistro). Kiváló helyen van, életérzés ide menni, itt találkoztunk először (legalábbis mi) a hálózattal (akkor még nem is tudtuk, hogy több van belőle), és fenséges volt az első kenyérlángos.

Tudnánk írni persze néhány negatív élményt is (túlterhelt pincérek, nagy zaj, amikor nem találtunk bele az ideális pillanatba), de maradjunk annyiban, hogy

tud jó lenni egy VakVarjú is,

most pedig minden jel szerint egészen családbarát megoldással lépett elő az üzemeltető csapat. 

„A Varjúfészek fiókái büszkén, és örömmel csatlakoztak a mozgalomhoz, hiszen a filozófiánkban fontos szerepe van a családoknak" – olvasható a pesti VakVarjú oldalán. De mi ez a mozgalon? Mint írják: február 4. és 17. között minden éttermükben dobozokat helyeznek el a kijelölt asztalokon, ahová azokat a 14 év alatti gyermekkel érkező családokat ültetik, akik előzetesen asztalt foglaltak éttermükben. Továbbá jelezték, hogy részt szeretnének venni a #kikapcs kampányban.

Ezek a dobozok arra szolgálnak, hogy megérkezéskor a családtagok kikapcsolt állapotban beletegyék az összes náluk lévő telefont, majd lezárják az étkezés végéig.

Amennyiben a fizetésig nem szólal meg és nincs elővéve a dobozból egyetlen mobiltelefon sem, a gyerekmenüket ajándékba adjuk

– teszik hozzá. 

Játékszabályok

– a gyerekmenü 14 év alatti gyermekeknek való falat, így idősebbek nem rendelhetik

– ahhoz, hogy részt vehessen valaki a játékban, foglaláskor mondja a #kikapcs (ejtsd: hesteg kikapcs) jeligét a telefonba vagy online foglaláskor írja a megjegyzésbe

– mielőtt a dobozba teszik a mobilokat, ki kell kapcsolni őket, ne zavarják az étkezést

– akit rajtakapnak, hogy kivette a mobilt a dobozból, az kiesett!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás