promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor durván becsiccsentett, hangosan nyávogott utána a macskajaj
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor regisztrált a TikTok-ra, és tisztázta, hogy ki a főnök.

Elindult a magyar miniszterelnök TikTok-csatornája, aminek máris több mint 53 ezer követője van. A kormányfőt a "Viktor a TikTokon" nevű csatornán lehet elérni, ide kerülnek fel azok a videók, amikben például a fiatalok kérdéseire is válaszol; legyen szó bármilyen témáról.

Az egyik videóban többek között azt a klasszikus kérdést is feltették neki, hogy "sör vagy bor?", mire a miniszterelnök azt válaszolta, hogy

„Először sör, hogy ne legyünk szomjasak. Utána bor”.

De szóba került az is, hogy melyik a legjobb ország, ahová ellátogatott. Mivel ezek a felvételek Tusványoson készültek, Orbán Viktor természetesen azt felelte erre, hogy "Erdélyország". Ezt követően arról is faggatták, hogy szerinte ki a főnök: a miniszterelnök erre olyan választ adott, amire valószínűleg sokan nem számítottak, hiszen Szoboszlai Dominikot nevezte meg.


De felkerült egy másik videó is, amiben még több kérdések és válaszok hangzanak el. Ebben a fiatalok már olyanról is érdeklődtek, hogy Orbán Viktor 2 vagy 4 centet iszik inkább, szereti-e a citromos fagyit, vagy hogy a magyar válogatott mikor juthat ki a labdarúgó világbajnokságra.

A kormányfő elárulta, hogy először 2 centet iszik, utána pedig jöhetnek a 4 centesre kimért nedűk, véleménye szerint a válogatott már a következő VB-n ott lesz, míg a fagylaltról úgy nyilatkozott, hogy

„a citromos fagyi az királyság, ha van mellette csokifagyi”.

A fiatalság természetesen arra is kiváncsi volt, hogy mikor iszogatott utoljára egy jót, erre Orbán Viktor azt felelte, hogy amikor legutóbb becsiccsentett, az annyira jól sikerült, hogy már nem is emlékszik az idejére. Ezek után még arra is örömmel válaszolt, hogy meddig tart nála a macskajaj:

„Minél örögebb vagyok, annál tovább”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás